Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dubrovkinja Leona Rajačić pobrinula se za jednu od zanimljivijih priča ovoga tjedna. Ona će uskoro krasiti američko izdanje Playboya, a fotkanje je prepustila Mateji Smolčić, iako je Lupino bio taj koji ju je slikao za hrvatsko izdanje. Javnosti je, između ostalog, obznanila i da ju je Lupino pokušao zaribati za novac. Što o svemu misli ogorčeni Lupino, kakva su mu iskustva s ostalim manekenkama, te s kojima više ni u ludilu neće surađivati, doznao je novinar Edi Kiseljak.


Proslavljeni fotograf Stefan Lupino ovih se dana našao u središtu skandala, koji je izazvala, ni manje ni više već jedna od njegovih bivših muza i miljenica - Leona Rajačić, koju javnost možda više pamti po operacijama ispred kamera, nego smješkanju s naslovnica prestižnih muških časopisa.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Htio mi je kupiti avion za samo jednu noć seksa!' Slika nije dostupna 'Sa svojim spolnim organom ne razgovaram već godinama!'

‘Leona je bila ono, jedna od mojih jako dobrih muza, bila je zbilja jako otkačena, bili smo u jako dobrim odnosima’, izjavio je Stefan Lupino, no to je nažalost sada samo prošlost. Leona je naime posao koji je donedavno obavljao Lupino, odlučila prepustit fotografkinji Mateji Smolčić.

Kao razloge prekida suradnje bivša Playboyeva zečica navela je njihovo razilaženje u idejama. Također je istaknula kako ju je Lupino pokušao prevariti i za novac.

‘Tražio je od mog sponzora 1000 eura za putne troškove, 1000 eura za cipele i 1000 eura za svoje slikavanje, znači za svoje usluge’, tvrdil Leona Rajačić.

Na to Lupino pak odgovara: ‘Uvijek preko mene hoće dobiti medijsku pažnju, ni jedna ne voli da se trudi, da nešto napravi. Žalosno je kod nas što sve te cure nemaju discipline i većinom su sve sponzoruše. Ja znam da je ona malo psihički pukla. Žao mi je, zbilja žao mi je Leone jer znam njene roditelje koji su vrlo fini, pogotovo njena mama se toliko brine, ima već toliko djece. I ona ostavi tu curicu jadnu sa mamom, mislim ide partijati. To mislim, to mi je ono... Ja se nadam da će se uskoro malo smiriti, jer ona nije loša cura, al’ treba baš neki psihijatrijski tretman.’

>> 'Ne razgovaram s Lupinom jer me htio zeznuti za pare od sponzora'

‘Ja vodim noramalan i uredan život, i volim svoje djete najviše na svijetu, a za potrebe posla jedino ostavim svoje djete majci. Kome ću drugom nego svojoj vlastitoj majci ostavit djete na čuvanje. Ja mu nemam ništa reć, šta da ja njemu rečem ono... Da ga izazivam u ring!’, ogorčena je pak Leona.

Jedna od njegovih muza bila je i Maja Morales. Nje se Lupino danas nerado prisjeća. A kad se i sjeti, sjeti se onih ne tako bajnih situacija. ‘S Majom Morales me uvjek bilo sram, uvjek me ljudi su gledali s ono čuđenjem, jer većina tih cura nema pojma o stajlingu, one misle ak’ imaju Gucci, Pradu da su super. One većinom te skupe stvari dobiju od sponzora, to obuku bez stila. I onda me puno puta sram čak bilo. One kad nešto dobiju samo idu dalje, one traže dalje, one samo znaju da iskoriste ljude, poslje dosta njih se čak bavi i najstarijim zanatom na svijetu i to je to žalosno’, mišljenja je Lupino koji je pak što se tiče Ave Karabatić bio još kraći u odgovoru: ‘A to je malo poremećen odnos, Mislim za Avu se zna, mislim šta da pričam samo pogledaj njenog tatu pa vam je dosta.’

Zaključak poznatog fotografa pak nimalo ne budi optimizam.

‘Zbilja je to sve polusvijet za mene i zbilja je vrijeme da se maknem od toga’, izjavio je za Stefan Lupino za Red Carpet. Za kraj je dodao kako će sve djevojke koje će ubuduće htjeti raditi snjim morati ispuniti određene kriterije, a to su: potvrda od psihijatra da su normalne, da ne slušaju cajke, da su jedno vrijeme čiste od droga i da se ne bave najstarijim zanatom. U prijevodu; Lupino zatvara butigu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju