Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Red Carpet je bio na 'licu mjesta' tijekom sve tri gala večeri događanja koje je modno obilježilo prošli vikend - Zadar Fashion Nights, a čija glavna zvijezda je bio nitko drugi do – zadarski Modni mačak Jadranko Ključanin!


Iako je glavna organizatorica Aleksandra Grdić 'grdo' kasnila na casting za modele, Zadar Fashion Nights su se ipak održale, a novinarka Red Carpeta Magdalena Balenović je sa na događanje povela modnog stručnjaka, zadarskog Modnog mačka - famoznog Jadranka Ključanina.

Vezani članci Slika nije dostupna Tko ne bi poželio ovakvu razglednicu s mora!? Slika nije dostupna Zadarski Modni mačak završio na listi najbizarnijih ljudi na svijetu!

Jadranko je zbog ove prigode bio posebno uzbuđen, te je u svom koferčiću donio već priremljeni styling, te iako mu je ovo bila prva modna revija na koju je išao, ispostavilo se da je najveća zvijezda Zadar Fashion Nightsa, usprkos tome što je istima nazočio i 'pravi' Modni mačak Marko Grubnić, bio nitko drugi nego on sam – zadarski Modni mačak! Više u prilogu Red Carpeta!