Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Red Carpet je zanimalo kako ljetne dane provode oni koji su ostali u Deželi, te smo skoknuli do mondenog Portoroža, a kad tamo maltene Azurna obala, a također su otkrili i da Slovenci imaju - svog Obamu!


Kako izgledaju slovenske plaže, kakve su cijene, postoji li i tamo neko Zrće ili se večeri provode uz jodlanje, istražila je novinarka Red Carpeta Svjetlana Matić.

Vezani članci Zdravko Marić Ministar financija tvrdi da postoji plan ako dođe do kraha sezone: "Stanje je zadovoljavajuće“ Karla Trstenjak i Krešimir Dabo Stručnjak objasnio kako možemo spasiti i možda produžiti sezonu: "Jako je važno uzeti u obzir ono što nam se trenutno događa i okolnosti u kojima se nalazimo"

A više od turizma, svjetske medije zaintrigirao je tamošnji gradonačelnik Peter Bossman koji je prije 30 godina došao iz Gane, postavši prvi crni slovenski državljanin u povijesti Dežele.

A danas je i prvi crni gradonačelnik u ovom dijelu Europe, a povrh svega, oženjen je Hrvaticom! Pogledajte prilog Red Carpeta i upoznajte 'piranskog Obamu'!