Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ekipi golih voditelja i voditeljica od ove nedjelje pridružuje se i Boris Jelinić. Boris se bavi profesionalnim hrvanjem već devet godina, a u manekenskim vodama je zadnjih godinu dana.


Javnost je Borisa Jelinića imala prilike već vidjeti u posljednjem spotu Nives Celzijus s prijateljem Dinom Bubičićem, a nije ostao neopažen niti na brojnim revijama i natjecanju za Mistera Hrvatske. Kao profesionalni sportaš ovaj 21-ogodišnjak prije dvije godine dokazao se i drugim mjestom na seniorskom državnom natjecanju, a od ove nedjelje gledatelji ga imaju priliku vidjeti u voditeljskoj ulozi 'Golih vijesti'.

Vezani članci Slika nije dostupna Seks, droga, tučnjave i kuća puna rabljenih kondoma Slika nije dostupna Tko su bili najbolje odjeveni Hrvati u 2010. godini?

>> Armin Fifić - prvi goli voditelj

'Nemam problema sa skidanjem s obzirom da sam bio na raznim izborima i revijama na kojima sam se pred velikim brojem ljudi već našao samo u boksericama.Otkad su krenule Gole vijesti kod nas nekako sam se mogao vidjeti u toj ulozi. Sada mi ostaje još jedna neostvarena TV želja, a to je da me izaberu za odlazak na Farmu. ' – o svom prvom televizijskom angažmanu izjavio je Boris Jelinić.