Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivana Nanut je u Los Angelesu razgovarala s Madonninim bratom Christopherom Cicconeom, a što je sve otkrio o svojoj slavnoj sestri gledatelji imaju priliku vidjeti u nedjelju 15. veljače u Red Carpetu u 22:55 sati.


Christopher je Madonni bio desna ruka od početka njezine karijere sve do braka s Guyem Ritchiejem kada su prestali komunicirati. Brat pop ikone objavio je knjigu 'Moj život s Madonnom' u kojoj je otkrio sve sočne detalje iz njezinog života i života bogatih i slavnih. Christopher će priznati Ivani da je šmrkao kokain s Kate Moss i Naomi Campbell, pobratimio se sa Seanom Pennom, te konstantno svađao sa sestrinim bivšim mužem Guyem kojeg naziva homofobom i drži odgovornim za raspad njihove veze.

Vezani članci Lourdes Leon Bikiniji su joj najdraži odjevni predmet, pisalo se o potezima kojima je zgrozila javnost, ali novim fotkama sve je iznenadila Slika nije dostupna Dok je Madonna pjevala, brat beskućnik je bio na parkiralištu!

Christopher je s Madonnom već neko vrijeme na ratnoj nozi, a o povodima njihovih nesuglasica novinarka Ivana Nanut doznat će iz razgovara s njim u njegovom stanu.

Novinar Vedran Strukar u ovotjednom showbiz magazinu donosi prvi zajednički TV intervju Anice i Roberta Kovača. Anica i Robert ekskluzivno za Red Carpet iskreno progovaraju o svom braku, djeci, karijeri i politici. Anica najavljuje kako će u Zagrebu započeti novu karijeru, a Robert otkriva detalje svog nogometnog transfera. Osim intervjua s bračnim parom Kovač i Madonninim bratom ove nedjelje upoznat ćemo i novog voditelja 'Golih vijesti', Borisa Jelinića.