Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog velikog interesa za njihove živote naši celebityji su sve skloniji izmišljati priče ne bi li postali zanimljivi javnosti. Kako se više ne zna ni tko pije ni tko plaća, Red Carpet je u pomoć pozvao čak dvije vidovnjakinje. Na tapetu su se našli Dikilores, Vlatka Pokos, Modni mačak i drugi…


'Ono što Dolores očekuje od gospodina Radeljaka, a on naslućuje u jihovoj komunikaciji – mislim da se neće ostvariti.', rekla je vidovnjakinja Fatma Nur Dženet, a njezina kolegica Fatima Tomičić smatra da su Dikilores u stvarnoj vezi koja rezultira uzajamnim davanjem i primanjem emocija i osjećaja.

Vezani članci Slika nije dostupna Premijerka komentirala hrvatsku sapunicu Diky-Doly-Pokos Slika nije dostupna Dolores Lambaša: Jadranka Kosor je urgirala za malu Lanu

Iako se mnogi zgražaju zbog dobi Lambašinih partnera, vidovnjakinje u tome ne vide ništa loše, nego dapače tvrde da je stariji muškarci čine mirnijom i boljom, a Fatma je dodatno objasnila da iako Dolores ima mlado tijelo da je njezin mozak – star. A ono što su vidovnjakinje vidjele u kartama za Vlaku Pokos je bilo još zanimljivije:

'Smela bi reći da Vlatka nije trenutačno u nikakvoj vezi, a svi njezini istupi u javnosti su reakcija na vezu s Dikanom, jer ga još uvijek nije preboljela.', rekla je Fatima.

Vidovnjakinje su se još dotakle navodne Vlatkine veze s jednim povratnikom iz Njemačke za kojeg se tvrdi da uvlači ljude u sektu čiji je član, Modnog mačka, Tončija Gabrića i njegove navodne avanture s atraktivnom plavušom, i naravno – Gotovčevih!

A situacija Gotovčevih iscjeljiteljici Fatimi je itekako dobro poznata, jer su je i sami molili za pomoć… Više u prilogu Red Carpeta!
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju