Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

22-godišnja Kolumbijka već se godinu dana profesionalno bavi manekenstvom u Italiji, no želi napraviti nekoliko kozmetičkih korekcija. Izvođenje plastičnih operacija u prilogu nisu za one slabijeg želuca.


Model Esthefany Guillermo patila je zbog stalnog zadirkivanja kolega u školi, te je odlučila otići pod nož. To joj je postala nova opsesija, te iznova pokušava doseći savršenstvo. U Hrvatsku je došla uz pratnju modnog agenta Otta Tabaija. Njezin dolazak kod dr.Žgaljardića trebao bi označiti dolazak i drugih poznatih modela na hrvatske operacijske stolove.

>> Željeli ostati zauvijek mladi, pa se doveli do neprepoznatljivosti

Vezani članci Slika nije dostupna IZOBLIČILA SE Potrošila pola milijuna dolara na operacije Slika nije dostupna O OVOM JE ŠUTJELA GODINAMA 'Moram reći neke istine o svom životu'

Dr. Žgaljardić ujedno jedan od prvih liječnika na svijetu koji se podvrgnuo autoliposukciji grudi koja je trajala svega pola sata. Tim postupkom stekao je međunarodni ugled, te mu je svoj izgled povjerila i Esthefany. 'Nikada nisam bila zadovoljna sama sobom. Možda to imaveze s time što mi nedostaje očinska figura. Uvijek sam tražila prihvaćanje muškog spola. Ne znam zašto. Uvijek nastojim unaprijediti svoj izgled', ističe manekenka.

Kako je bilo na operaciji pogledajte u prilogu, no OPREZ- nije za one slabijeg želuca.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.