Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Maja Morales tvrdi da joj se smješi karijera u Italiji, iako nema pojma o talijanskom…


Najpoznatija hrvatska nakupina silikona, ekstenzija i nakvarcane kože, znana i kao Maja Morales, počela je graditi internacionalnu karijeru, ni više ni manje nego u kaotičnoj Grčkoj. Maja tvrdi da joj u Beogradu već rade pjesmu, te da je u Italiji žele angažirati kao hostessu na televiziji.

Vezani članci Slika nije dostupna Domaća zvjezdana događanja i kaosi u 2010. - najveći skandali Slika nije dostupna Ante Gotovac i Maja Morales opet se vole!

>> Maja Morales vrijeđala policiju i (opet) završila u zatvoru

>> FOTO: Maja Morales prije operacije bila crnka i imala brčiće

Znamo da je tamo u toj domeni konkurencija izuzetno jaka, pa smo preispitali Maju talijanski, ali i vještine koje mora imati svaka tako zvana Velina. Istražujući ovaj fenomen, naša Vedrana Sunko naišla je na cesti i na kći Ante Gotovca, koja je između ostalog rekla da smatra da je ona propala sponzoruša, da joj se ne sviđa njezino ponašanje, te je komentirala slobodno tatino ponašanje, pogotovo u klinču s pregorjelom Majom.

I dok je Antina kćer bila relativno fina dok je komentirala Maju, njezin prijatelj koji se tamo zatekao je bio 'malo' direktniji, te na pitanje o tome što misli o njoj je jednostavno rekao, 'Ku***'. Više u prilogu Red Carpeta!