Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan od najuspješniji hrvatskih košarkaša odlučio je konačno ispuniti svoj san i naučiti svirati gitaru i to u samo tri mjeseca pohađnja Internet tečaja te održati humanitarni koncert za gluhonijeme košarkaše.


‘Danas na internetu ima sve. Uče vas jedan na jedan. Plati se 50 dolara. Gluplje sam potrošio 50 dolara, ovo je bilo najpametnijih 50 dolara što sam potrošio’, izjavio je Gordan Giriček za Red Carpet.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Sa svojim spolnim organom ne razgovaram već godinama!' Slika nije dostupna Hrvatica pobijedila na izboru za najljepšeg balkanskog transvestita u Beču!

Osim konačnog ostvarenja velike želje tih 50 dolara priuštilo mu je i mogućnost da jednoga dana možda zasvira i budućoj odabranici te ju na taj način dodatno obori s nogu.

‘Mogu ako mi je to djevojka ozbiljna, ako mi je žena ili ako mi se netko toliko sviđa, zašto ne mislim da je to lijep način da pokažeš nekome što osjećaš. Nije da sam počeo svirat zbog toga, drago mi je ako se nekoj to bude svidjelo,ali nemam u primisli da ću time nekog zavoditi’, siguran je košarkaš, koji je za sada je još uvijek solo. Iza sebe ima propali brak, te svega nekoliko ozbiljnijih veza, no to ne znači da se odlučio za samački život.

‘Nemam nikakvih zadrška prema novom braku, opet nisam ni tradicionalista pa se ne moram ni ženit. Ja uvijek govorim nije bitno jel’ prsten na ruci, bitno je da znam da je nama dobro’, kazao je Gordan. Trenutno jedina ženska osoba koja mu je i najvažnija u životu jest šestogodišnja kćer Lara, koju kako zbog posla tako i zbog rastave ne viđa koliko bi htio. Ono što bi on pak za nju poželio jest glazbena karijera.

‘Ja sam bio sportaš i znam što to znači, da imam i dečka danas sutra sina i da imam još curica, nisam onaj tata koji će danas sutra bit nadobudan da mora bit sportaš ako je muško, radije bi da su mi djeca muzički obrazovana’, izjavio je Gordan. Kćerka Lara je također jedan od razloga zašto je Giriček odlučio u ruke uzeti gitaru. No kada je započinjao sa tečajem nije ni sanjao da će nakon samo tri mjeseca imati live gažu i to u humanitarne svrhe.

Nakon kraja košarkaške karijere ne planira nikakav ozbiljan posao. Budući da posljednjih šesnaest godina , kako kaže radi i za petak i za svetak, bit će to vrijeme koje će posvetit nada se budućoj obitelji, učenju novih jezika te svakako glazbi. U tome bi mu se mogao pridružiti i bivši suigrač Roko Ukić za kojeg misli da je talentiran za bubnjara.

Spontana prva gaža, koja je usput rečeno doslovno dogovorena na aerodromu kada je Giričeka s gitarom na leđima presreo vlasnik Fly Bara uspješno je završena. Polovica ukupnog prihoda od te večeri plus još toliko iz Girčekova džepa donirati će se gluhonijemoj košarkaškoj reprezentacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo, a osim toga akcija će se nastaviti već sljedeći vikend na Cvjetnome trgu u Zagrebu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju