Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Red Carpet je u ovotjednom izdanju donio intervju sa kontroverznom književnicom koja je otkrila popriličan broj pikantnih detalja o svom radu, ali i onih koji su vezani uz njen život.


'Ja sam mentalno perverzna osoba', izjavila je provokativna srpska književnica i vlasnica mnogih bestselera Isidora Bjelica i na taj način započela s otkrivanjem pikantnih detalje o sebi, svom radu i životu. Njena djela izazivaju efekt šoka, a obzirom da su puna seksualnog naboja, često su bila cenzurirana, a u intervjuu kojeg je dala Nenadu Hervatinu komentira ta burna događanja koja su je obilježila, kako u radu, tako i u privatnim istupima. Tako otkriva kako je imala i problema jer je stala u Severininu obranu nakon objave porno uratka u javnosti: 'Severina je meni strašno zanimljiva, mislim da je apsolutni marketinški genije', izjavila je Isidora.

Vezani članci Dubravka Ugrešić Preminula čuvena književnica Dubravka Ugrešić Slika nije dostupna Srpska Sharon Stone navikla na dijamante od najranije mladosti

No, isto tako se nije nikad libila otvoreno komentirati sve što je smeta, pa su joj se u jednom trenutku na meti našli i srpski političari: 'Ja sam svojevremeno rekla da Srbiju može spasiti samo međustranački seks, međutim on se još uvijek rijetko događa', prokomentirala je.

Osim što je vlasnica priličnog broja bestselera, njen cilj je i otvoriti najkontroverzniji balkanski muzej s vrijednim predmetima koje skuplja zajedno sa suprugom. U prilogu Red Carpeta možete otkriti i zašto je Isidora Bjelica savjetovala političarima baš međustranački seks, što u njenom stanu radi slika Cece i Arkana, koji uvjet je morao zadovoljiti Nenad Hervatin da uđe u njen stan te sve detalje vezane uz cenzuriranje njenih djela.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju