Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Red Carpet je u ovotjednom izdanju donio intervju sa kontroverznom književnicom koja je otkrila popriličan broj pikantnih detalja o svom radu, ali i onih koji su vezani uz njen život.


'Ja sam mentalno perverzna osoba', izjavila je provokativna srpska književnica i vlasnica mnogih bestselera Isidora Bjelica i na taj način započela s otkrivanjem pikantnih detalje o sebi, svom radu i životu. Njena djela izazivaju efekt šoka, a obzirom da su puna seksualnog naboja, često su bila cenzurirana, a u intervjuu kojeg je dala Nenadu Hervatinu komentira ta burna događanja koja su je obilježila, kako u radu, tako i u privatnim istupima. Tako otkriva kako je imala i problema jer je stala u Severininu obranu nakon objave porno uratka u javnosti: 'Severina je meni strašno zanimljiva, mislim da je apsolutni marketinški genije', izjavila je Isidora.

Vezani članci Slika nije dostupna Slavica Ecclestone u Red Carpetu Slika nije dostupna Pred vama je Crna kronika by Red Carpet!

No, isto tako se nije nikad libila otvoreno komentirati sve što je smeta, pa su joj se u jednom trenutku na meti našli i srpski političari: 'Ja sam svojevremeno rekla da Srbiju može spasiti samo međustranački seks, međutim on se još uvijek rijetko događa', prokomentirala je.

Osim što je vlasnica priličnog broja bestselera, njen cilj je i otvoriti najkontroverzniji balkanski muzej s vrijednim predmetima koje skuplja zajedno sa suprugom. U prilogu Red Carpeta možete otkriti i zašto je Isidora Bjelica savjetovala političarima baš međustranački seks, što u njenom stanu radi slika Cece i Arkana, koji uvjet je morao zadovoljiti Nenad Hervatin da uđe u njen stan te sve detalje vezane uz cenzuriranje njenih djela.