Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na komemoraciju Izabele Šimunović stigli su mnogi da bi se oprostili od svoje drage prijateljice.


Konceputalni umjetnik Vinko Mario Prizmić se od svoje voljene prijateljice Izabele Šimunović oprostio putem kratkog filma koji je snimio na jednom njemačkom trgu jer nije stigao na posljednji oproštaj, koji je poput same Elizabete bio potpuno drugačiji od drugih.

Vezani članci Los Angeles: Komemoracija za Vukovar - 1 Stradavanje Vukovara komemoracijom su obilježili i u crkvi u Los Angelesu: ''Ne želim da ljudi u dijaspori zaborave što je bilo'' Komemoracija vukovarskim žrtvama u Beogradu - 4 FOTO U središtu Beograda komemoracija vukovarskim žrtvama: ''Krivci su oni koji ukazuju na zločine, a slave se oni koji su ih činili''

U Hrvatskom društvu likovnih umjetnika ovaj je tjedan trebala biti održana izložba slika čiji bi se prihod uplatio za teško oboljeloj hrvatskoj kreativki, no na žalost, izložba se pretvorila u komemoraciju. Izi pomoć nije dočekala, no njezine slike imaju samo okvire, ali poput njezine mašte, rečeno je na komemoraciji, one nemaju granice.

Pogledajte prilog Red Carpeta i poslušajte što su za svoju dragu prijateljicu Izi rekli Alka Vuica, Ella Svalina, Senka Bulić i mnogi drugi.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju