Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon pet dana diktature lakoglazbenih talenata svih uzrasta, napokon je završio 50. jubilarni Splitski glazbeni festival…


Ove godine u splitskim Prokurativama pojavili su se svi koji nešto znače na domaćoj estradi, a čak je trebao nastupiti i gradonačelnik Kerum, no njegov je nastup pod sumnjivim okolnostima naprasno otkazan, pa su sve oči bile uprte u Mladena Grdovića, čekajući njegove nove alkoholne posrtaje.

Vezani članci Severina Severina najavila novo izdanje SeVeTeVe i pokazala kako održava formu u svoja četiri zida Slika nije dostupna Otkrijte tko je nova 'trash' zvijezda Lijepe naše!

'Dobro' raspoloženi Grdović nam je između ostalog izjavio da ga uopće nije briga što publika misli o njegovim pjesmama, te da mu je jedino bitno što o njegovim izvedbama misli njegova 22-godišnja ljubavnica iz Slovenije.

Nakon 'Remetinca', maštovita pjevačica Alka Vuica lansira još jedan ljetni hit naziva 'Vibrator', i to u duetu s Idom Prester. Tekst koji potpisuje Alkin sin Arijan kulminira stihovima: 'Ne treba mi ud električan, meni treba tip romantičan'. A čiji su se električni udovi uzdigli na jubilarnom 50. Splitskom festivalu, i koji tipovi romantični, istražila je novinarka Red Carpeta.

>>Alka Vuica ovršiteljici nudila svoje vibratore

Hvala Bogu da je nešto skrenulo pozornost s najavljene izložbe autorskih grafika Salvadora Dalija u istome gradu, za koje se ispostavilo da su najobičniji plakati koji Dalijeva potpisa vidjeli nisu. Više u priloženom videu!

>>Red Carpet