Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kontroverzni Fabrizio Corona je otvoreno progovorio o vezi s Belen, zatvorskim danima i još puno toga.


Fabrizio Corona trenutačno je jedna od najaktualnijih osoba u Italiji.O njemu postoje već dva dokumentarca, izdane su tri knjige, snima se film o njemu, dobio je svoj vlastiti tv show, a od sljedećeg tjedna nijedna zvijezda koja će boraviti u Italiji više neće moći mirno spavati kao i prije budući da se Corona vraća starom biznisu - otvara svoju foto agenciju i pokreće tjedni najžući tabloid, a Fani Stipković je zanimalo kako mu je bilo u zatvoru.

Vezani članci Slika nije dostupna Kipuće ljeto: Belen Rodriguez i Fabrizio Corona opet uhvaćeni goli! Slika nije dostupna FOTO: Nina Morić – nova tetovaža i frizura, 'stare' usne

'To mi je bio najbolji period u životu. To je bilo novo iskustvo. Prvi sam tjedan bio solo, jer sam bio izoliran i onda sam počeo upoznavati ljude, upoznao sam sve 'bad people', tukao sam se, skoro su me ubili, napravio sam slike i video u ćeliji, to je bilo prvi puta u svijetu da je netko to napravio jer sam platio čuvaru da u noći radim što god želim, imao sam telefon u ćeliji, mogao sam piti što god želim, nakon 3 mjeseca bio sam glavni šef tamo.', rekao je Corona.

>> Seksi 'rat atributima' između Belen i Canalis se nastavlja!

>> Fabrizio Corona ekskluzivno: Život mi je u opasnosti!

>> Fabrizio Corona osuđen na tri godine i osam mjeseci zatvora!

Ako šokantnoj prodaji ilegalno snimljenih fotografija iz zatvora i njihovoj prodaji te priznanju o potkupljivanju čuvara, dodamo još nezakonito posjedovanje pištolja, tuču s 12 policajaca i sumnju oko lanca prostitucije u vezi sa slučajem Berlusconi, Corona bi ovoga puta mogao dugo zaglibiti u zatvoru, no njega to ne zabrinjava.

'Kada sam izašao iz zatvora moji su me roditelji došli posjetiti, moja mama i moja braća i svi su mislili da će me naći mršavog sa bradom, a ja sam bio preplanuo jer sam se svaki dan sunčao, po dva sata sam se sunčao kao na plaži. Vježbao sam svaki dan, super sam jeo jer sam kuhao piletinu i rižu svaki dan, tako da sa izašao kao da sam bio na odmoru.', samouvjereno je izjavio Corona.

Coronina bivša supruga Nina Morić za jedne talijanske novine izjavila je kako je sumnjala da je suprug vara s Lele Morom i da je ona ranjena žena. No najveća rana bila joj je Fabrizijeva nova djevojka, argentinska manekenka i najpoznatija talijanska TV zvijezda Belen Rodriguez zbog koje se Nina navodno pokušala ubiti, iako je kasnije to demantirala.

Pogledajte prilog Red Carpeta i doznajte intimne detalje iz veze Fabrizio Corona i argentinske ljepotice Belen Rodrigez još puno do sada nepoznatih detalja iz života ovog kontroverznog Talijana!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju