Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Godinu dana nakon objave razvoda Nina Badrić dala je svoj prvi veliki TV intervju novinaru Red Carpeta Nenadu Hervatinu.


Otvoreno i ekskluzivno samo za Red Carpet poznata pjevačica i jedna od članova žirija popularnog Supertalenta progovara o razlazu sa suprugom, tračevima koji je prate i lažnim prijateljstvima. U ovotjednom Red Carpetu upoznat ćemo Cindy Jackson koja je sa svojih više od sto estetskih zahvata uvrštena u Guinessovu knjigu rekorda kao najoperiranija ženu na svijetu.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Nisam imala problema samo s kockom' Slika nije dostupna Što je Corona šaptao Belen Rodriguez dok ju je ka***

U novom nastavku reality reportaže 'U dobru i zlu' Ivana Paris i Dino Bubičić odlaze kod bračnog savjetnika. Gledatelji imaju priliku doznati zašto se Ivana rasplakala. Reporterka Red Carpeta Fani Stipković posjetila je institut za liječenje seksualne ovisnosti u kojemu joj slavni liječnik Rob Weiss otkriva tko su ovisnici među slavnima. Ekipa Red Carpeta sastavila je top listu najnovijih najpoželjnijih hrvatskih neženja. Tko je na prvom mjestu ove liste vjerni gledatelji showbiz magazina Nove TV imaju priliku saznati ove nedjelje.