Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mutikaša i spletkaroš kakvog majka nije rodila, niti će ikada roditi - samo je jedan od forumskih komentara za najvećeg kralja nogometnih namještaljki bivše Jugoslavije. Nekadašnji nogometni sudac Velibor Džarkovski progovorio je o povezanosti kriza i sportskih namještaljki. Naravno što je kriza veća, spletkarima je lakše.


Velibor Džarovski sam sebe naziva kraljem nogometne mafije i ne ustručava se otvoreno govoriti o sportskim rezultatima koje je potkupljivanjem igrača, ili nekim drugim kanalima namjestio. Njegov najveći namješteni rezultat o kojem se priča da je namjestio jest 134:1, a u rukometu također nevjerojatnih 0:0!

Vezani članci Slika nije dostupna 'Htio mi je kupiti avion za samo jednu noć seksa!' Slika nije dostupna 'Sa svojim spolnim organom ne razgovaram već godinama!'

Velibor je ugostio novinarku Red Carpeta u Skopju gdje danas živi i gdje je objasnio kako su krizna vremena idealna za namještanje svega u čemu se može natjecati i što 'narod voli gledati', od nogometnih utakmica do finala Eurosonga, a usput je odao i neke finese kako na sportskoj kladionici zaraditi na američkoj NLB ligi.