Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U proljetnoj shemi Nove TV poznate zabavne emisije doživjet će osvježenja.


IN magazin i Red Carpet u svojim standardnim terminima donose novost za voditeljskim kormilima.

Vezani članci Najteža uloga u karijeri Ecije Ojdanić - 6 Ecija Ojdanić uspjela vratiti osmijeh na lica ljudi koji su u potresu ostali bez toplog doma Maja Šuput - 3 Maja Šuput otkriva kakvo će ime dati sinu: "Mislim da ime nekako obilježi dijete pa želimo da bude baš moćno!"

Popularna Ana Stunić pridružit će se voditeljima IN magazina te ćemo je uz Miju Kovačić i Ivu Perkušića od 19. ožujka gledati u poslijepodnevnom formatu u 18.25 sati.

Istovremeno urednik i voditelj Daniel Delale u noćnom terminu će gledatelje Red Carpeta od 18. ožujka zabavljati showbiz vijestima uz atraktivnu Nikolinu Pišek.

>> Zašto je Ana plakala!?

'Veselim se IN magazinu i samostalnom vođenju lifestyle formata, a sigurna sam da je Nikolina izvrstan izbor za Red Carpet i s Danielom će činiti nepogrešiv duo', izjavila je Ana Stunić

'Kasnovečernji termin je kao stvoren za mene, jer ću biti na izvoru sočnih vijesti o celebrityjima i smjeti razmahati svoj humor. S Danielom sam već radila i znam da je fantastičan zabavljač, a zbog njegove emisije pola zemlje nedjeljom kasno liježe', dodala je Nikolina Pišek.