Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Napad na redatelja Dalibora Matanića i film 'Kino Lika', optužbe da se fotograf Stefan Lupino ponio kao pedofil jer je fotografirao bolesnu djecu. Pogađate, Don Anđelko Kaćunko je opet u elementu.


Gospićki svećenik nezadovoljan je činjenicom da je 'Kino Lika' film koji je privukao domaću filmsku publiku u kina, a još više mu smeta što je Matanićev film uvršten i na neke svjetske filmske festivale.I dalje tvrdi da su Ličani u njemu prikazani na loš način, iako film nije pogledao. 

Vezani članci Ilustracija (Foto: Pixsell,Kristina Stedul Fabac) - 4 Izvanredne mjere obrane od poplava na Malom slivu Like Slika nije dostupna Don Anđelko Kaćunko izbačen iz vojnog ordinarijata

'Ja često istupam u medijima iz samo jednog razloga, a to je da se istina čuje. Onakva kakvu je ja vidim i kako je vidi crkva.', sigurno istupa Kaćunko.

Na fotografa Stephana Lupina se posebno žestoko okomio. Njegovu izložbu fotografija djece s posebnim potrebama koja je bila humanitarnog karaktera i koja je obišla svijet, zamalo je proglasio pedofilskom. Lupina nije oputužio direktno za pedofiliju već je za njegovu nakanu i fotografiranje djece rekao da je to 'kao' pedofilija.  

Kakav odgovor je Kaćunko dobio od Lupina i Matanića, a što  svećenik misli o Pradinim cipelama Pape Benedikta XVI i karijeri Nives Celzijus saznajte iz video priloga Red Carpeta.

Više pogledajte u video prilogu ili u videoteci našeg portala.