Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nema pravog doživljaja pariškog noćnog života bez posjeta tamošnjem najlegendarnijem noćnom klubu, Moulin Rogue, gdje zalazi klijentela svjetskog glasa.


Da biste se tamo zaposlili kao plesačica, morate proći rigoroznu audiciju na kojoj se traže savršene ljepotice iz svih krajeva svijeta, strogo određenih proporcija tijela, a kao najvažnije, moraju imati tzv. 'šampanjske grudi', odnosno svaka dojka mora stati u okvir čaše. Osim toga, ako se udebljaju, cure odmah dobiju otkaz, a uz to ne smiju operirati grudi jer se u Moulin Rogueu njeguje prirodan izgled, što znači da tamo nikad ne bi mogle raditi naše plastičnjače poput Grdićke i Šuputice. U pariškom pohodu, novinarka Red Carpeta posjetila je i kultni cabaret show u kojem se često skida kraljica burleske Dita Von Teese. Radi se o 'Crazy Horseu' gdje je Pamela Anderson slavila rođendan tako što je divovskom tortom namazala svoje plastično poprsje.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Sa svojim spolnim organom ne razgovaram već godinama!' Slika nije dostupna Hrvatica pobijedila na izboru za najljepšeg balkanskog transvestita u Beču!