Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Talijanski program Canale 5 krajem prošlog tjedna objavio je imena deset imena novog realityja Misija India među kojima je i Nena Ristić.


Lijepa manekenka i voditeljica srpskog porijekla, Nena Ristić,  u raznovrsnom društvu provest će dva mjeseca u Indiji izolirana od vanjskog svijeta. 'Zamisli, dva mjeseca ćemo morati živjeti u Indiji, jesti to što Indijci jedu i raditi sve što oni rade', rekla je Nina.

Vezani članci Slika nije dostupna Zvijezda Dinastije u Red Carpetu Slika nije dostupna Supruga ga nagovorila na seks pred kamerama

O Neni Ristić se počelo na veliko pričati nakon što se pojavila na Berlusconijevoj televiziji i vodila show uz Vanju Rupenu. Nakon realityja uslijedilo je obnaženo fotografiranje i Nena Ristić je krenula uzlaznom zvjezdanom putanjom. U prilogu govori o tome je li joj neugodno stajati naga pred kamerama, trudnoći, bivšem dečku Christianu Vieriju i odrastanju u Švicarskoj.

Na pitanje novinara Red Carpeta je li joj neugodno stati naga pred kameru, Nena Ristić je odgovorila: 'Ne, nije, ali ne bih to više radila. Sad sam mama i ne bih htjela to više raditi, nije mi više ugodno. Nikad nisam s time imala problema inače to ne bih radila'.