Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Red Carpet je odlučio biti zlatna ribica Ave Karabatić, te joj ispuniti tri želje…


U prošlotjednom ekskluzivnom razgovoru, Ava Karabatić otkrila nam je da u njezinom rječniku ne postoji riječ ucjena, iako je protiv nje podnesena tužba za iznudu. također je otkrila da grudi mogu narasti ako plivate jer time će vam narasti i prsni koš, te da ona nije djevojka koja propušta prilike.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Ava Karabatić vidno smršavila pa ljubi Špiru Slika nije dostupna Ava Karabatić: U Hrvatskoj se svi drže lažnog morala!

>> Ava Karabatić: Moj profesor se pretvorio u monstruma!

Poneseni tom činjenicom, odlučili smo preuzeti ulogu zlatne ribice i ispuniti Avi tri želje: da bolje vidi, bolje njuši i da konačno pronađe konkretnu gažu. Manekenka koja tvrdi da puno čita, u novom nastavku serijala 'Želim pod nož, to jest laser' posjetila je okulisticu, plastičara i modnog agenta, a da bi dorasla konkurenciji, izrazila je i četvrtu želju - pupanje usnica!

Kao djevojka koja ne propušta prilike, Ana se uhvatila ponuđene prilike kao pijan plota, i odlučila za promjene, a bisera ni ovoga puta nije falilo. Više u prilogu Red Carpeta!