Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ekipa Red Carpeta ovog je puta skenirala obitelj Vuicu. Alka je uhvaćena kako ide na trening kod Igora Štimca, dok je njezin sin dao svoj prvi intervju tijekom boravka u Londonu u, ni manje ni više, apartmanu Simona Le Bona, frontmena grupe Duran Duran.


Zatresla se brda rodio se miš, dobro ne baš miš, ali svakako interesantna nova veza. Nakon burne ljubavne afere okrunjene zalijevanjem Alke Vuice šampanjcem u njegovom klubu, ona je konačno oprostila Igoru Štimcu stare grijehe i dozvolila mu da je dirka, pipka i ostalo što ide uz to. Kako su Alka i Igor Štimac zakopali ratnu sjekiru i jesu li ponovno ljubavnici, ili nešto više, odnosno manje od toga, saznala je ekipa Red Carpeta.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Želim da Ante promijeni frizuru' Slika nije dostupna VIDEO: Simona Gotovac zapjevala turbo folk

'Pa vi ste gori od CIA-e!', bio je prvi komentar Alke Vuice kad je 'upala' u novinarsku sačekušu gdje je prvo pitanje bilo u kakvoj je trenutno vezi s Igorom Štimcem, naravno ispred Igorove kuće.

S druge strane Ella Dvornik koje je na svom putu da postane novinarka reporterka ovog putu u lovu na djecu poznatih ulovila Alkinog sina Arijana Vuicu, koji kako sam priznaje ne voli previše biti ispred kamera.

Arijan se smjestio u londonskom stanu Simona Le Bona, frontmena legendarne britanske pop grupe Duran Duran, gdje mu se tu i tamo zalomi i izlazak s njegovim kćerkama u noćni provod. Teško je studirati u Londonu, zar ne? Tijekom intervjua Arijan je pokazao da je od majke naslijedio i oštar jezik pa je kritizirao i modni stil Fashion Gurua.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju