Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Nemam vremena za ljubav. Jako puno radim i koncentrirana sam na neke druge stvari', izjavljuje manekenka Aleksandra Grdić, potvrđujući time da je njezina ljubavna veza s Azerom Berberom prekinuta.


O razlozima prekida s Berberom mlađim ova donedavno najvruća 'farmerica' ne želi razgovarati. Kako sama tvrdi ne zna ni sama o čemu bi sve trebala pričati jer je u posljednja dva tjedna o sebi u medijima vidjela i pročitala velik broj neistina, pa je već hvata paranoja da je paparazzi ne slijede u stopu.

Vezani članci Slika nije dostupna Aleks u toplesu: Otkrila bujne grudi! Slika nije dostupna Aleks: 'Možda Azer u mom susjedstvu ima simpatiju'

Ono što sigurno odbacuju kao razlog prekida veze s Berberom su roditelji njezinog dečka kojima navodno nije baš bilo po volji što se Aleksandra odlučila po drugi put potpuno obnažiti za Playboy.

'Drago mi je da moj ljubavni život zabavlja ljude dok ispijaju kavice na gradskoj špici.', izjavljuje u jednom trenutku manekenka, dok u drugom u potpunoj suprotnosti izražava želju o striktnom razdvajanju privatnog i poslovnog života. Izgleda da Aleks ne primjećuje kako je za tu vrstu razgraničenja uistinu prekasno. Saznajte više u Red Carpetu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju