Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kraljevski par bi medeni mjesec trebao provesti u svojoj zemlji na otočju Sili.


Williama za otočje Scilly vežu lijepe uspomene - tamo je 1989. proveo praznike s roditeljima i bratom. Kate i William svjesni su da sada nije pogodno vrijeme za luksuzan medeni mjesec, te da bi time poslali krivu poruku javnosti.

Vezani članci Slika nije dostupna Pokazala isklesanu liniju na medenom mjesecu! Slika nije dostupna Kim je toliko zaposlena da će na medeni mjesec ići tek – sljedeće ljeto!

Otočje Scilly mladencima bi pružilo mir u prirodi koju obožavaju, ali i privatnost koju će rijetko moći uživati u braku. Odabere li Englesku, William bi slijedio primjer svojih roditelja Diane i Charlesa koji su ondje proveli medeni mjesec.

>> Spektakularno vjenčanje princa Williama i Kate Middleton

Često se spominje otok Mustique na Karibima, omiljeno kraljevsko sklonište, gdje su Kate i William već bili nekoliko puta. Na Mustiqueu vile posjeduju i mnoge zvijezde.

Svoju voljenu princ bi mogao odvesti i na otok Necker - privatni otok na Karibima u vlasništvu tajkuna Richarda Bransona s čijom je djecom dobar prijatelj. Bijele plaže, privatni kuhar, bazeni i sve pogodnosti za opuštanje zvuče vrlo primamljivo.

Vojvoda i Vojvotkinja od Westministera, inače prinčevi krsni kumovi posjeduju golemo imanje u Španjolskoj. I tamo se već princ odmarao s Kate, a privatnost bi im pružalo 15 hektara zemlje.

Obitelj Goldsmith, bliski prijatelji kraljevske obitelji posjeduju u zapadnom Meksiku. Tamo se nalaze četiri luksuzne vile s privatnim bazenima zapanjujućim plažama te divljim životinjama. Tamo princ može i jahati, igrati golf, roniti i surfati.

Posljednja je na popisu Škotska u čiju su se prirodu oboje zaljubili dok su studirali. Mogli bi boraviti u dvorcu Balmoral ili na imanju Birkhall koji je u vlasništvu princa Charlesa, tamo su budući mladenci često provodili romantične vikende.

Nažalost o Rabu o kojem se nedavno često pričalo kao potencijalnoj destinaciji za kraljevski par, više nema ni riječi.

Glasnogovornik Buckinghamske palače izjavio je kako Kate i William odluku o medenom mjesecu dijele tek s bliskim prijateljima, te da ne može komentirati destinaciju koju će odabrati.

Posljednja riječ mogla bi doći upravo od same Kate, naime nekoliko dana prije vjenčanja snimljena je kako kupuje u središtu Londona. U vrećici je kažu nosila dva bikinija. Mi samo možemo držati palčeve da su svi navodi medija netočni te da omiljeni par stiže upravo na Jadran!