Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitska Spaladium Arena sutra će ugostiti Željka Samardžića, jednog od trenutačno najpopularnijih pjevača na području bivše države. Željko iza sebe ima više od 30 godina karijere i preko 2 i pol milijuna prodanih albuma. Dan uoči velikog splitskog koncerta s njim je razgovarao naš Gordan Vasilj.


Tri prepune beogradske Arene, 36 koncerata u Sava centru i dupkom puna sarajevska Zetra otvorili su slavnoj mostarskoj zvijezdi s beogradskom adresom put do splitske Spaladium Arene.

Vezani članci Lepa Brena Lepoj Breni sina Stefana oteli su ispred obiteljske kuće, a sve je još uvijek obavijeno velom tajne Lepa Brena održala koncert u zagrebačkoj Areni - 5 Fantastična atmosfera: Lepa Brena održala spektakularan koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni

'Neobjašnjivo je kako je prisutna jedna pozitivna histerija, to se meni nikada u karijeri na ovakav način nije događalo. Ali ovo što se dešava u Splitu, to je nešto najljubavnije od ljubavi što se moglo desiti.', rekao je Željko Samardžić ekipi IN magazina povodom njegovog skorog koncerta u 'glavnom gradu' Dalmacije.

A da život piše najbolje priče dokaz je i 'mostarski slavuj', koji je bez kune otišao sa suprugom i tri kćerke iz ratnog Mostara u Beograd, gdje je započeo svoj novi život i karijeru, te je preko noći postao idol milijunima obožavatelja. Više u prilogu IN magazina!