Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema riječima menadžera Igora Bolteka, Baretova djevojka napala je glazbenika kad ju je pokušao ostaviti. I to nije bilo prvi put...


Nakon vijesti da se pjevač Goran Bare fizički obračunao sa svojom nevjenčanom suprugom Željkom Matković, mnogi su ostali u šoku. Dva dana nakon svađe u njihovu unajmljenom stanu pojavile su se priče oko uzroka incidenta.

Vezani članci Slika nije dostupna Bare demantirao vezu s 14 godina mlađom Slika nije dostupna Goran Bare pojeo buket cvijeća, a dovršava i novi album

Razlog ovog nemilog događaja krije se , čini se, u tome što je Bare htio raskinuti vezu i iseliti se iz zajedničkog stana. 'Nakon te izjave, krenuo je karneval u stanu. Do te mjere da je ona počela razbijati, htjela mu je razbiti gitaru, skočila je s leđa na njega. Na njegovom vratu se nalaze podljevi krvi i on je bio davljen s leđa od strane Željke. U toj borbi je on nju nekoliko puta potiljkom udario u glavu', izjavio je Igor Boltek, Baretov menadžer, u IN magazinu.

Bare je, tvrdi njegov menadžer, već nekoliko puta pokušao prekinuti vezu sa svojom djevojkom. No, svaki put taj bi pokušaj završio svađom. Štoviše, Boltek tvrdi kako je Bareta djevojka više puta do sada istukla. 'Zadnji puta je to završilo tako da je on imao napuknuta rebra, pa smo morali prekinuti sva snimanja budući da nije bio u stanju pjevati. Imao je strašno velike bolove koje je dobio od Željke Matković', tvrdi Igor Boltek.

>> Bare zbog premlaćivanja djevojke dobio 15 dana pritvora

Hoće li Bare biti pušten ili zadržan u pritvoru petnaest dana kako je prvotno određeno, ovisi o Željkinu iskazu po izlasku iz bolnice.