Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon prekida s 24-godišnjim brazilskim modelom Jesusom Luzom, Madonna je malo postrožila kriterije po pitanju godina i sada se, prema navodima svjedoka, okrenula 33-godišnjem koreografu imenom Brahim Rachiki.


Madonni je, čini se, ona dobra stara 'mlađe je slađe' postalo neslužbeno pravilo ljubavnog života i sada se po svemu sudeći zagledala u svog, devetnaest godina mlađeg, koreografa.
Navodni novopečeni golupčići su uočeni kako izmjenjuju nježnosti po ključnim točkama noćnog života New Yorka i to u više navrata. Tako su viđeni na plesnom podiju kako bez ikakvog srama doslovno plaze jedno po drugom: 'Pred svima su se grlili i ljubili cijelu noć', navodi svjedok koji je bio prisutan događaju.

Vezani članci Slika nije dostupna Madonna Jesusu zabranila mobitel Slika nije dostupna VIDEO: Madonna vodi 'malog' Jesusa na vjeronauku

Madonni očito mlađi muškarci dođu kao eliksir mladosti koji je lansira u neke stare dane kada je harala po noćnim klubovima i bila glavna zvijezda plesnih podija gdje ni izmjenjivanje nježnosti i strasti s muškarcima nije bila rijetkost.

>> Madonni grudi dobro stoje jedino kad hoda četveronoške

Ukoliko je koreograf Brahim Rachiki njen novi odabranik, sigurno je da će strasti plamsati i dalje po plesnom podiju, a možda i njena turneja 'Sticky and Sweet', na kojoj zajedno rade, pruži neku novu naznaku o ovoj ljubavnoj priči. Za 52-godišnju Madonnu, nema zime. Jedini kriterij za odabranika je da su dovoljno mladi i puni energije. Zasada joj jako dobro ide.