Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon skoro šest godina od posljednjeg studijskog albuma, Danijela Martinović predstavlja novi album 'Unikat' sa 10 novih studijskih pjesama.


'Neka se hrana jednostavno mora dugo kuhati na laganoj vatri uz puno pažnje i ljubavi. Svi dobro znamo da nema ukusnije hrane od one koja je kuhana s ljubavlju – tako je i s mojim CD-om', izjavila je za tjednik Stars Danijela Martinović povodom izlaska novog albuma 'Unikat', koji smo čekali čak šest godina, a kao glazbeni producent i supervizor albuma se potpisao Petar Grašo, dugogodišnji partner naše poznate pjevačice.

>> FOTO: Je li ovo najgora odjevna kombinacija koju ste ikada vidjeli?

>> Petar Grašo: Imidž seks simbola su mi nametnuli mediji

Vezani članci Slika nije dostupna Srbijanski mediji poludjeli za Danijelom Slika nije dostupna Dokumentarac otkrio pikanterije o karijeri Danijele Martinović

Danijela je ovaj album pripremala vrlo temeljito i sam odabir pjesama za ovaj album trajao je čak nekoliko godina, a pjesma 'Živim da živim', izdana na Valentinovo je postao prvi singl s albuma.

Danijela je za tjedniku Stars također otkrila da nije istina da je izjavila da više voli muško-ženske kombinacije u duetima, te kako to uopće ne liči da nju pa je vjerojatno 'je bila u PMS-u'. Što se tiče planova za potomstvo, Danijela je ustvrdila da se jako aktivnom zalaže za natalitet, no samo kroz stihove, tako da se čini da ćemo se morati još malo strpjeti prije nego vidimo prinovu iz veze Martinović-Grašo.