Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bez obzira na probleme s američkim imigracijskim vlastima, britanski folk pjevač Yusuf Islam održao je u ponedjeljak svoj prvi koncert u 33 godine u Sjedinjenim Državama, a 400 obožavatelja uživalo je u klasicima iz njegovih mladih dana kad je bio poznat kao Cat Stevens.


Danas šezdestogodišnjak cijeli je sat pred odabranom publikom pjevao hitove poput 'Peace Train', 'Wild World' i 'Where Do the Children Play?', a izveo je i pjesme s novog albuma 'Roadsinger'. Zbog guste sijede brade i naočala nalik profesoru, odjeven u kariranu košulju i prsluk, Islam je svoj nastup začinio šalama.

>> Yusuf Islam tvrdi da ga je Coldplay pokrao

Vezani članci I Andrej Plenković sudjelovat će u \'\'Vax Live\'\' koncertu porukom podrške Harry i Meghan, Jennifer Lopez, Selena Gomez, Andrej Plenković i drugi. Svi oni gosti su na velikom koncertu u Los Angelesu... Maska, ilustracija U Barceloni održan koncert za 5000 ljudi: U cijenu ulaznice uključeno testiranje na koronavirus i zaštitna maska

'Kladim se da ste mislili da nećemo uspjeti.', rekao je, a poslije objasnio da je mislio na odluku iz 2004. kojom je deportiran iz SAD-a jer mu se ime pojavilo na popisu osoba sumnjivih u vezi s terorizmom.