Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Savršen imidž lijepe i uspješne pjevačice, glumice i dobitnice brojnih nagrada koja je imala svijet na dlanu, Whitney Houston, uskoro će u potpunosti iščeznuti, a sjećat ćemo ga se samo putem glazbenih spotova i starih fotografija.


Dugogodišnja konzumacija droga u društvu tadašnjeg supruga Bobbyja Browna na nekoć prelijepoj Whitney ostavilo je duševni i fizički trag. Prošle godine se vratila na scenu albumom 'I Look To You', međutim, potpuno je podbacila na australskoj turneji, kada su neki iz publike rekli kako 'ni mrtvog štakora ne bi zabavila'.

Više nije ista

Vezani članci Slika nije dostupna 'Posjedujem 'tone' porno uradaka s Whitney Houston!' Slika nije dostupna 'Osjećam duh svoje majke kako prolazi kroz mene svaki dan'

Promotor turneje loš nastup branio je riječima: 'Prošla je borbu kroz težak životni period', međutim, publika koju je pjevačica naviknula na najbolje nikako ne može prihvatiti činjenicu da Whitney više nije ona stara, ni po imidžu, ali nažalost ni po glasu. Šteta, nekoć je pjevala baš koliko je bila lijepa.

>> 'Whitney Houston ne može zabaviti ni mrtvog štakora!'

>> Whitney Houston krenula u osvajanje izgubljenog trona