Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon šest godina čekanja, po novu dozu trip-hopa navratite 6. studenog u zagrebački Dom sportova, gdje će britanski dvojac u sklopu nove turneje predstaviti posljednji, još neimanovani album.


Pionire trip – hopa, bristolsku grupu Massive Attack hrvatska publika je već imala prilike slušati i gledati prije šest godina na zagrebačkoj Šalati kada su priredili nezaboravno audiovizualno iskustvo. Šest godina poslije, Robert '3D' Del Naja i Grantley 'Daddy G' rade na novom albumu, kreću na novu turneju i ponovno dolaze u Zagreb, ali ovaj put u Dom sportova.

Tijekom turneje koja počinje u Londonu, a završava u Švicarskoj, članovi benda planiraju promovirati svoj peti studijski album koji su započeli snimati pod radnim naslovom 'Weather Underground', ali su ubrzo odustali od tog imena. Popis pjevača koji će izvoditi pjesme ili dijelove pjesma impresivan je, a takav je i line-up zvijezda s kojima su do sada surađivali tijekom dvadesetogodišnje karijere - Madonna, David Bowie, Tricky ili Sinead O'Connor su samo neke od njih.

Ulaznice za zagrebački koncert kreću u prodaju 20. svibnja po jedinstvenoj cijeni od 220 kuna, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketproa kao i putem internet stranice www.ticketpro.hr.