Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Voodoo Lizards, Skaut, She loves Pablo i Shoot me Wendy u subotu 13.11. najavljuju u zagrebačkoj Tvornici veliki povratak na rock scenu.


Voodoo Lizards, varaždinska rock četvorka koja je 2009. godina proglašena najboljim Hrvatskim rock bandom, poznata je i po suradnji sa svjetskim imenima kao što su Jimmy Rip i Bernard Fowler (Rolling Stones), te nastupima s Limp Bizkitsima, Santanom, Solomon Burkeom i Animalsima. Uskoro im izlazi prvijenac u američkoj produkciji.

Vezani članci Slika nije dostupna Voodoo Lizards na pilećoj juhi s Billyjem Duffyjem Slika nije dostupna Smrt, bahati strani glazbenici i jedna istinska zvijezda

Skaut, zagrebački hard rock band, nakon duže pauze najavljuje novu postavu, te ponovni povratak na scenu s čak dva nova studijska izdanja koja će popratiti njihov debi 'No za dvoje' iz 2006. godine, koji je ujedno i među najprodavanijim debi albumima u domaćoj diskografiji.

She Loves Pablo stoner/groove rock band iz Zagreba, nakon prošlogodišnjeg debitantskog albuma sprema se u studio i snimiti drugi, masivniji.

Bend Shoot me Wendy je osnovan 2003. godine i započeo je kao melodični punk rock band s dva ženska vokala. Band se stilski usmjerio prema powerpop/post punku. Glazbu karakteriziraju žestoki gitarski rifovi i ritmovi, melodičan bas i dva ravnopravna ženska vokala.

Nakon koncerta, ekipu će zabavljati breakbeat miksevima, Hmaji soundsystem i Nigel do ranih jutarnjih sati.

>> Voodoo Lizards na pilećoj juhi s Billyjem Duffyjem