Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ove srijede u studiju Nove TV preko puta Mirne Berend sjeo je pjevač Alen Vitasović.


Mirna Berend i Alen poznaju se više od 15 godina, kada je Mirna Alena najavljivala na Arena festu, a godinu prije toga izašao je hit 'Ja ne morem bež nje'. Mirna je odmah na početku prešla na stvar i upitala Alena kako se on bori s ovisnošću o alkoholu i ima li po njemu recepta za alkoholizam.

Vezani članci Slika nije dostupna Mirna Berend: U mojoj kući su gazde psi Slika nije dostupna Samouki Haris: Nisam ni proš'o pored škole

'Sigurno da je važno ne bježati od problema, već se s njime suočiti. Ne bacati ga pod tepih i sam sebe zavaravati da to nije ništa, jer kad su tako veliki problemi treba reagirati. Najvažnija stvar je voljeti sebe i pronaći snagu', kaže Alen koji je već neko vrijeme u pozitivnoj, trijeznoj fazi. Međutim, i Alen je u svojoj ovisnosti imao uspone i padove. Njegova borba je bila tim veća što ju je dijelio s javnošću.

>> 'Došao sam pred ogledalo, rekao 'Ko ti je** mater!' i upucao se!'

>> Ivana Kovač govori o ovisnosti, komuni i pjevanju

'O meni se puno puta pisalo da sam alkoholičar jer sam ja jasno rekao da previše popijem i onda radim gluposti. Većina ljudi to nije nikada rekla, pa sada ispada da sam samo ja takav', opravdava se Alen. Više o svemu provjerite u priloženom videu.