Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Serum optimizma' – kako ju je nazvao Enis Bešlagić - Viktorija Novosel, pobjednica Supertalenta 2010 Nove TV označila je početak svoje glazbene karijere na danas održanoj press konferenciji.


Uz kratak nastup na kojem je uz gitaru otpjevala veliki hit Josipe Lisac 'Kad Dunav ljubi nebo', Viktorija je predstavila medijima svoj prvi singl u klubu Sax.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Sada više ne moram po ovoj hladnoći pjevati na ulici' Slika nije dostupna Groznica pred finale: panika i uzbuđenje!

Za prvi Viktorijin singl izabrana je pjesma 'Paloma Negra' koju je izvela u finalu Supertalenta i najavljen je album za proljeće 2011. godine. Glazbeni prvijenac bit će koncipiran od najpoznatijih pjesama domaće i strane glazbene scene, po Viktorijinom izboru i u njenom aranžmanu. Svojim izborom pjesama već u Supertalentu ('Kad Dunav ljubi nebo' Josipe Lisac te 'Što te nema' Jadranke Stojaković) Viktorija je pokazala svoj specifičan ukus i dala nagovijestiti kakav tip glazbe preferira te u kojem smjeru će se njena karijera razvijati.

Planove mlade pjevačke nade, uz Viktoriju su predstavili Branko Komljenović, direktor diskografske kuće Menart, Siniša Svilan, direktor programa Nove TV, te Enis Bešlagić, član žirija Supertalenta.

Kako smo mogli čuti od strane Menarta, diskografske kuće s kojom je Viktorija potpisala ugovor o suradnji, pobjednica Supertalenta je pokazala da je njezin glazbenih ukus istančan te usmjeren ka publici koja možda i nije tipična za dosadašnje showove. Na to se nadovezao g. Svilan istaknuvši kako je Supertalent Nove TV talent show kojemu je cilj naći najtalentiranije ljude u Hrvatskoj i time promovirati talent, znanje i pozitivne vibracije.

Svilan je istaknuo značaj suradnje Supertalenta Nove TV, Menarta i Viktorije Novosel zbog razvoja mladih talenata. Enis Bešlagić, kao član žirija Supertalenta, sudjelovao je neposredno u izboru Viktorije Novosel među najbolje u showu, a za njenu pobjedu pobrinula se publika koja je 'prepoznala Viktorijin karakter i nagradila ju pobjedom'.

Viktorija je na kraju poručila svim budućim natjecateljima Supertalenta da budu svoji, da se ne moraju prilagođavati da bi uspjeli i da se svakako prijave na audiciju, jer je to početak ostvarivanja njihovih snova.

Prvi album Viktorije Novosel očekuje se u proljeće 2011. godine, kada se planira i njen samostalni koncert u klubu Sax!

>> Viktorija Novosel: Što ću htjeti – to ću raditi!

>> Božidar Kalmeta mi je dao 200 kuna dok sam svirala u prolazu!'

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju