Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nije željela pokloniti odjeću za figuru, pa se nagađa da će voštana Cheryl biti izložena gola.


Pjevačica i seksi senzacija Cheryl Cole posljednja je u nizu poznatih osoba koje su u obliku voštanog odlijeva postavljene u muzeju Madame Tussauds. No, suprotno od očekivanog, Cheryl je jedina dosad napravila pravu dramu što se tiče njezine voštane figure. Uobičajeni je postupak da osoba čija se figura radi pokloni muzeju komad odjeće u koji će se figura odjenuti, međutim, pjevačica je odlučno rekla kako joj ne pada napamet išta poklanjati muzeju, pogotovo ono što su tražili.

Vezani članci Slika nije dostupna Zasigurno mu zavide mnogi: Pa s kakvom ljepoticom uživa! Slika nije dostupna Harry Potter u Madame Tussauds

Iako je figura otkrivena u odjeći, čini se kako će voštana Cheryl biti jedina figura bez odjeće, odnosno bit će izložena potpuno gola. Kada su je pitali u čemu je problem s odjećom, rekla je da ne može odlučiti što će pokloniti, 'pa bi bilo najbolje ništa', zaključila je Cole.

>>FOTO: Procurile vruće kalendarske fotke Cheryl Cole

Ipak, znajući da će morati nešto dati, tako neodlučna zamolila je majku Joan da joj pomogne u odabiru haljine. 'Ona zna da je velika stvar odabrati haljinu za voštanu figuru. Iz muzeja su je tražili dvije bluze, kojih se ona nije željela odreći, tako da joj sada mama pomaže u odabiru haljine', rekao je izvor blizak pjevačici. Haljina je odabrana, figura je otkrivena, a je li je Cole nakon otkrivenja skinula dugu crvenu večernju toaletu nije poznato.