Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slash, bivši gitarist Guns N' Rosesa je čistom srećom prošao bez težih ozljeda kada ga je za vrijeme koncerta u Milanu sa leđa napao poludjeli fan.


Slash je taman na koncertu u Milanu svirao solo pjesme 'Sweet Child o' Mine', kada mu se iza leđa pojavi korpulentni fan koji je punom brzinom trčao direktno na poznatog gitaristu. Ništa ne sluteći Slash je i dalje svirao svoju dionicu, a srećom po njega poludjelog obožavatelja je uspio registrirati jedan od članova osiguranja, koji se zatrčao za njim i u zadnjem trenutku ga sa ragbi pokretom uspio srušiti sa pozornice u šokiranu publiku.

Vezani članci Ivica Puljak Ivica Puljak o napadima na strance: "Nadam se da je ovo prvi i zadnji put da kao gradonačelnik Splita pišem ovakav tekst" Policija, ilustracija - 1 Sramotni incident: Na splitskoj plaži napadnuti mladić i djevojka, državljani Srbije

>> Slash: Axl je j***** fenomenalan!

Radi redarove intervencije Slash je bio pošteđen težih posljedica, no poludjeli fan ga je ipak bio uspio 'zakvačiti' tako da je i on sam izgubio ravnotežu i zamalo pao sa pozornice. Slash je nekoliko trenutaka bio šokiran sa napadom, no onda se ipak uspio pribrati i nastaviti svirati.