Lady GaGa oduševila je sve prisutne na Loolapalooza glazbenom festivalu...


Dok je mnogi pokušavaju nalijepiti etiketu pop zvijezde i strpati je u 'kutiju' s ostalim pop kolegama, Lady Gaga je sa zadnjim nastupom još jednom pokazala da definitivno odbija bilo kakvo etiketiranje, pogotovo ono pop zvijezde. Gaga se u subotu na pozornici u Chicagu na Loolapalooza glazbenom festivalu pridružila grupi Semi Precious Weapons dok su svirali pjesmu 'Magnetic Baby' i svojim divljim 'punk's not dead' nastupom, kojeg se ne ni Sex Pistolsi ne bi posramili, oduševila sve prisutne.

Vezani članci Slika nije dostupna Fotka koja je podigla prašinu: Potpuno gola i bez šminke! Slika nije dostupna 'Volim seks na plaži i ples u toplesu!'

>> Najviše u povijesti: Lady Gagi 13 nominacija za MTV video nagrade!

'Stajale mi je sa strane na pozornici i onda je nakon pjesme 'Magnetic Baby' počela svirati bubnjeve s Danom. Zatim je zapjevala prateći vokal, da bi se nekoliko trenutaka kasnije ona i ja počeli ljubiti, a onda se bacila u publiku. Bilo je ludo!', izjavio je Justin Tranter, pjevač grupe Semi Precious Weapons.

GaGa je na Loolapalooza festivalu bila 'obučena' u gaćice, mrežaste čarape i prateću potpuno prozirnu mrežastu majicu, a umjesto grudnjaka je samo na bradavice nalijepila zlatne zvijezde. Gaga je nastup završila s divljačkim uzvikom koji nije bio baš razgovijetan, no sasvim sigurno je u sebi sadržavao riječi 'jeb***' i 'rock'n'roll', da bi bacila mikrofon na pod, okrenula se i otišla, a Justin Tranter se prigodno nadovezao.

'Lady jeb*** Gaga! Šutite! Šutite! Ušutite! Ako itko ikada opet kaže da je Lady Gag pop zvijezda – ubiti ću vas!', prigodno je poručio Justin svima u publici.