Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Donedavno je šetala svjetskim modnim pistama i družila se s najpoznatijim manekenkama i top modelima na svijetu.


Riječka manekenka Maggie Balog najavljuje povlačenje iz svijeta mode i početak glazbene karijere. Margareta Balog, poznatija kao Maggie, tridesettrogodišnja je riječka modna veteranka. U manekenske vode zakoračila je već s trinaest godina. Izvan granica Lijepe naše napravila je karijeru na kojoj bi joj mogle pozavidjeti mnoge ljepotice.

Vezani članci Slika nije dostupna Simona Gotovac slavi karijeru i propast braka Slika nije dostupna Miroslav Škoro blagoslovljen brojem 20

'Iz Zagreba sam krenula za Milano, pa Pariz i kasnije za New York, Tokyo i ostale svjetske metropole mode. Sjećam se na Diorovoj reviji da sam Carli Bruni stala na rep od haljine koji je lepršao, na što se ona užasno naljutila jer se čak malo bio i potrgao na pisti', kaže Maggie, koja je surađivala s najpoznatijim svjetskim modnim kreatorima.

Osim kampanje za Diesel, bila je u stalnoj postavi manekenki za Armani, Chanel i Dior. Ova samozatajna Riječanka s talijanskom adresom bok uz bok revije je nosila s Naomi Campbell i Kate Moss. No, modne joj ikone nisu pretjerano simpatične. Koje, pogledajte u priloženom videu.