Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Petra Maroja na posebnom je zadatku - nešto više čednom, nešto manje svetom, ali svidjela se Renmenu, što je jedino bitno.


Razočaranje prvog hrvatskog repera uzrokovano ispadanjem iz bubnja za ovogodišnju Doru ubrzo je splasnulo - Renman je poslušao vlastiti savjet te s grupom Protokol ušao u virtualni studio kako bi snimio spot za pjesmu 'Ne budi ljut'.

Vezani članci Zeleno-lijeva koalicija objavila pjesmu i spot VIDEO I Tomašević se rasplesao: Zeleno-lijeva koalicija objavila pjesmu i spot za kampanju za Zagreb Slika nije dostupna Zvijezde okupirale 'Društvenu mrežu'

Pjesma upozorava na ugroženost života na Zemlji. 'Cijela priča je zapravo tužna, mislim da će dotaknuti ljude', rekao je Renman u čijem spotu Djevicu Mariju glumi Petra Maroja, njegova dobra prijateljica s kojom se sprijateljio tijekom boravka u showu Farma.

>> EKSKLUZIVNO: Downloadajte besplatno pjesmu 'Ne budi ljut'

'Prihvatila sam ulogu u spotu jer mi s sviđa pjesma i mislim da će spot izgledati jako lijepo. Drago mi je što sudjelujem', rekla je Maroja, a zašto je na neko vrijeme odlučila zaboraviti na medije, pogledajte u priloženom videu.