Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon dva održana koncerta u Izraelu povodom svjetske turneje 'Sticky & Sweet', Madonna je na poziv jordanskog kraljevstva iskoristila priliku kako bi posjetila napušteni grad Petru.


Odjevena od glave do pete u bijelo pjevačica je u pratnji osiguranja i tjelohranitelja na 15 minuta bila zvijezda antičkog grada koji u svakome, pa i velikoj kraljici popa, izaziva divljenje.

Vezani članci Slika nije dostupna Zavirite u tajnu čuvanu 600 godina Slika nije dostupna Jordanska kraljica zbog problema sa srcem završila u bolnici

Sletjevši helikopterom i krenuvši prema znamenitostima kolona džipova parkirala je u blizini najpoznatije građevine Khazne al-Firaun, isklesane u čarobnom crvenom kamenu koju su beduini nazivali 'Faraonska riznica', dok je u vrijeme antike Petra bila glavni grad Nabatejaca.

>>VIDEO: Madonna kolabirala na koncertu

Po dolasku ispred građevina pop zvijezda je trepćući počela piljiti u veličanstvenu ljepotu stare antike uz ponavljanje riječi "Oh, moj Bože". Kratki posjet gradu organizirala je jordanska kraljica Rania, supruga kralja Abdullaha II. i prema mnogima jedna od najljepših i najotmjenijih žena na svijetu.

Pjevačica nije željela davati nikakve izjave, iako je fotoreporterima i novinarima dopustila da neometano obavljaju svoj posao.


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju