Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivan Hrvatska, čovjek od slavlja i pjesme, zabavljač i hrvatski ambasador dobre volje, predstavlja svoj drugi singl i spot za pjesmu 'Hrvatski rocker'.


Spot koji potpisuju Vanja Vascarac i Miran Kurspahić, sniman je na snijegom prekrivenom Sljemenu, što spotu daje poseban ugođaj. Osim odlične pjesme, spot je prepun zanimljivih kadrova kako u eksterijeru tako i u interijeru, a spot sadrži čak i ekskluzivne kadrove Ivanovih vratolomija na skijama.

Vezani članci Andrej Plenković Plenković predstavio predizborni spot HDZ-a i najavio: "Osigurat ćemo 100.000 novih radnih mjesta" HTZ pokrenuo kampanju na društvenim mrežama Kako vam se sviđa novi spot turističke zajednice? ''Vaš dom dovodimo u Hrvatsku''

Pjesma 'Hrvatski rocker' drugi je singl s Ivanovog albuma prvijenca 'Muzika za party' koji sadrži 11 veselih i optimističnih pjesama, a koji je u izdanju Menarta izašao prošle godine. Ivanov prethodni singl 'Hrvatska rakija' koji je posvećen hrvatskom autohtonom proizvodu prisutnom na svim feštama, prošlog je ljeta osvojio hrvatske radio postaje.

>> Urnebesan trash party genijalnog Ivana Hrvatske

>> 'Može li Jure Snjegovac biti predsjednik Hrvatske?'

Po dobrom starom običaju, Ivan se i ovaj put odlučio osobno obratiti medijima, te poručuje: 'Ivan Hrvatska voli rock party. Ivan Hrvatska je isto Hrvat. Zato san napravi jednu pismu, zove se Hrvatski rocker. Pa san doša u Hrvatsku na zimski turnir i čuo san da Hrvati volidu skijat. Onda san ja reka: 'Pa ja imam pismu za Hrvate koji volidu skijat! Hrvat SKI rocker!'. Tako san odluči snimiti spot. Spot smo snimili kad san doša na 2. zimski turnir u Hrvatsku. U spot smo stavili puno sniga, malo skijanje i najviše rock and roll. Snimali smo na Sljemenu di su skijali naj jači hrvatski skijaši. Za spot san treba pravi rock band pa san zva svoj prijatelji koji su pravi rock'n'roll party! Spot su mi napravili Vanja Vascarac i Miran Kurspahić i oni su bili glavni za snimanje, grah i snig party. To je spot za sve Hrvate, sve rockere i sve skijaše!'