Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rasprodani koncert grupe Kings of Leon u londonskoj O2 reni jučer je odgođen nakon što je vatra zahvatila dva autobusa.


Grupa čiji se singl 'Sex On Fire' tri tjedna zadržao na vrhu top lista 2008. godine, jučer je navečer morala odgoditi koncert u londonskoj O2 areni, paradoksa li, jer im se zapalio autobus. Vatra se proširila na drugi autobus, te se 60 vatrogasaca borilo s požarom kako bi spriječili eksploziju. Hitni poziv vatrogasna je služba primila u 8.18 sati ujutro, a požar je bio ugašen tek u 11.33 sati.

Vezani članci Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić otkrila detalje svog ljubavnog statusa te napokon progovorila o onom pravom Lepa Brena Lepoj Breni sina Stefana oteli su ispred obiteljske kuće, a sve je još uvijek obavijeno velom tajne

>> Trijumf unatoč Calebovim bolovima u grlu i tehničkim poteškoćama

Srećom, svi članovi benda prošli su bez ozljeda, nije bilo žrtava, no šestoro je očevidaca primilo liječničku pomoć radi udisanja dima. Vatra nije prouzročila štetu u Areni O2, no svirka je odgođena do početka 2011. godine, jer, prema tvrdnji glasnogovornika grupe, prenosi Telegraph, nije bilo dovoljno vremena da se grupa pripremi za nastup.

I dok je basist grupe na Twitteru napisao 'Hvala Bogu što su svi živi i zdravi! Olakšanje', na YouTubeu se već pojavila parodija pjesme 'Sex On Fire' pod nazivom 'Bus On Fire':

>> Kings Of Leon razvalili top ljestvice prodaje

>> VIDEO: Golublji izmet prekinuo koncert grupe Kings of Leon