Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što su objavili peti album po redu, 'Sputnik', dobili odlične recenzije i krenuli na veliku turneju, članovi grupe Vatra Ivan Dečak i Irena Celio-Cega našli su vremena da dođu na Showbizz video chat gdje ste , po običaju, pitanja postavljali – vi!


Odmah na početku Showbizz video chata članovi grupe Vatra, Ivan Dečak i Irena Celio-Cega, otkrili su da svake dvije godine izbace album, i više nastupaju uživo. Debakl u Osijeku frontmen grupe Ivan Dečak protumačio je s činjenicom da su naplaćivali karte, pa smatra da većina ljudi odustala jer je mislila da je koncert besplatan.

Vezani članci Slika nije dostupna Što mislite o upoznavanjima putem interneta? Slika nije dostupna Koristite Google Talk? Vaša bi poruka mogla do KRIVE osobe!

Istina je im se dogodilo da su izbrisali čitav jedan album, ali ne smatraju nečim nečuvenim jer nisu prvi bend u povijesti da im se to dogodilo. Bilo je to 2000. godine kada su snimali drugi alum 'Anđeo s greškom', koji je samo jedan dan prije odlaska na mixanje i masteri fatalnom pogreškom računala bio u potpunosti izbrisan. Ivan je rekao da su im kritike relativno važne, i da mu jebilo vrlo rago kada je čuo da su nominirani za čak sedam Zlatnih Koogli.

Irena je otkrila da pola benda radi, a ona odugovlači s završetkom studija, dok je Ivan jedini koji 'živi samo od rock'n'rolla'. U ex-yu nisu nikada nastupali, a od srpskih glazbenika cijene Balaševića.

Upitani što misle o Simoni Gotovac i njenoj pjesmi 'Lova' nemaju neko određeno mišljenje, no Ivan je ipak nadodao da je medije u zadnje vrijeme zauzeo polusvijet, a Irena smatra da se Simonine pjesme neće nitko sjećati za mjesec dana.

Vrhunac karijere bi im bilo snimanjem live albuma na desetu godišnju postojanja benda, što se nadaju da će se dogoditi, a za sada vrhuncem smatraju koncert koji će održati u petak u Tvornici 13.02. 2009. Ivan je otkrio da se odlučio baviti glazbom kada je čuo prvi put jedan album Doorsa i pročitao knjigu Charlesa Bukowskog 'Bludni sin'. Protiv homoseksualaca nema ništa protiv, ali mu ide na živce što se homoseksualnost pretjerano naglašava u medijima.

Pogledajte cijeli chat s grupom Vatra i saznajte što misle o marihuani i njezinoj zabrani, da li je istina da su nudisti, kuda idu na more, na kojim koncertima su bili u zadnje vrijeme, gdje se vide za pet godina od sada, misle li da je Jim Mrisson budala ili genije, koga bi prvog pojeli da se nađu na pustom otoku i još puno toga.