Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

On ne želi samo lijepu ženu, već pametnu, snalažljivu i načitanu.


Pjevač Usher, inače otac dvoje djece koju ima s bivšom suprugom Tamekom Foster, misli da su ženska leđa najatraktivniji dio njihovog tijela, no tvrdi da se 'pali' na puno više od fizičkog izgleda. 'Ženska leđa su preseksi. I ta nježnost ženska koja muškarca može baciti na koljena i njihova snaga koja ga tjeraju da bude najbolji na svijetu. Žena koja je dominantna, a istodobno nježna i ženstvena - to je talent', rekao je pjevač i nadodao: 'Ali nije sve u izgledu. Žena koja ima mozak, koja je snalažljiva i načitana - takva je žena za mene najseksi.'

Vezani članci Slika nije dostupna Video koji bi ga mogao uništiti ponovno je na tržištu! Slika nije dostupna Bili su luzeri, a danas su bogati i slavni!

32-godišnjak kaže da je komunikacija najbitniji aspekt uspješne veze. 'Žene vide neke stvari koje muškarci ne vide. Mislim da je bitno da muškarac čuje što žena govori, a ne samo da je sluša. Savršena veza je ona u kojoj obje strane pokušavaju shvatiti što partner osjeća, a ne samo ono što govori', kaže Usher koji trenutačno nije u vezi, a može ga zaintrigirati pametna, a ne samo lijepa žena.

>> Eminemu najviše nominacija na AMA