Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Milica Bajramović, udovica kralja romske glazbe Šabana Bajramovića, brutalno je pretučena u Nišu. Izbatinali su je susjedi koji su se suprotstavili ideji da ulica u kojoj je živio poznati pjevač dobije njegovo ime. Za IN magazin Milica najavljuje da će odseliti iz Srbije.


Kralj romske glazbe, Šaban Bajramović sigurno nije mogao ni zamisliti da će se ovakva tragedija dogoditi njegovoj supruzi Milici.

Vezani članci Slika nije dostupna Prelijepa Milica Tepavac je nova Miss Srbije Slika nije dostupna Sirijski prosvjedi: Šestero mrtvih u lučkom gradu

Iako su već nakon smrti najavljivali da će jedna od aleja u Srbiji nositi njegovo ime, danas suprotna priča. Narod koji mu je klicao, zaboravlja tko je i što je bio. Milica je htjela stati na kraju vrijeđanju svoga supruga. Tada su na nju nasrnula dvojica muškaraca, no nitko joj nije pritekao u pomoć.

'Jedan je naišao na biciklu, pa počeo u glavu da me udara. Drugi čovjek počeo me psovati, i mene i mog mrtvog muža', rekla je Milica Bajramović za Novu TV.

Šabanova Milica zaradila je i prekršajnu prijavu jer je zvala u pomoć. U šoku je i ne može vjerovati da je nitko nije nazvao, pitao kako je i pružio potporu. 'Idem iz ovog prokletog Niša, i žalim verujte mi što sam ovde živela 44 godine. Ovo je velika sramota, ovo je diskriminacija', žali se Šabanova udovica.

Žalosno je da umjetnik, kao što je bio njezin suprug, nikada nije dobio zasluženu mirovinu. Milica se zbog toga vodila kao socijalni slučaj, te nije mogla dobiti vizu kako bi posjetila kćeri u inozemstvu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju