Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevač će večeras povodom Dana zaljubljenih u beogradskoj Areni održati koncert. Sve karte su prodane.


Na billboardima diljem Beograda Tony Cetinski najavljivao je večerašnji koncert u beogradskoj Areni koji će održati povodom dana zaljubljenih. Budući da su karte rasprodane na billboardima je osvanuo natpis 'Hvala Beograde'.

Vezani članci Slika nije dostupna Njihova ljubav jača je nego ikad - Pred kamerom izmijenjivali nježnosti! Slika nije dostupna Tony Cetinski ostvario san i napravio spektakl u Areni

'Osjećam pozitivno uzbuđenje i veliku odgovornost prema ljudima koji su kupili kartu. Divno je znati prije koncerta da su sve karte puštene u prodaju rasprodane. Kao što sam i najavio, dat ću svoj maksimum kako bi ljudi koji će izaći iz Arene bili puni pozitivne energije', za srpski Blic rekao je Tony Cetinski koji je u srpsku prijestolnicu stigao u petak.

Tony i Ivana u Iguanna jazz klubu isprobavali vina

Večer je proveo sa suprugom Ivanom Nobilo i prijateljima u Iguanna jazz klubu, gdje su isprobavali vina poznatog srpskog vinara Kovačevića. Jučerašnji dan proveo je u pratnji nenametljivog osiguranja slobodno lutajući beogradskim ulicama.

'Hvala kolegama koji dolaze na koncert i koji mi pružaju podršku porukama i pozivima. Osjećam se vrlo ugodno i opušteno, imam vrhunske domaćine', zaključuje Tony. večeras će, osim nezaobilaznih hitova, beogradskoj publici predstaviti nove pjesme a albuma 'To se zove ljubav'. Specijalni gosti večeri bit će Ogi Radivojević i Kiki Lesendrić s kojim je Tony snimio duet za pjesmu 'Nemirne noći'.