Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U svojim rodnim Čavoglavama ekipu IN magazina ugostio je Marko Perković Thompson. Pjevač je ekskluzivno najavio kako će se ove godine u povodu Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti u malenom mjestu na Čikoli održati dvodnevni spektakl.


'Za njih se pomoli, nek' mi braća znaju, heroji se nikad ne zaboravljaju!', natpis je na zvonima Crkve Hrvatskih mučenika, koja se gradi u Čavoglavama, rodnom mjestašcu Marka Perkovića Thompsona, čovjeka koji ga je svojom pjesmom proslavio u Domovinskom ratu.

Vezani članci Slika nije dostupna Zaprosio je pred 80 tisuća ljudi u Čavoglavama - Evo kako je reagirala! Slika nije dostupna FOTO Čavoglave: 'Ovo je putokaz kojim bi Hrvatska trebala ići'

Povodom dana pobjede i domovinske zahvalnosti Thompson ponosno najavljuje dvodnevni spektakl u Čavoglavama. Dana 4. kolovoza Čavoglave će ugostiti glumce iz Zagvozda predvođene Vedranom Mlikotom koji će na jednoj od pozornica izvesti predstavu 'Cinco i Marinko'. 'Prije toga ćemo imati promociju knjige generala Domazeta, predavanje o Oluji i igrat će se utakmica našeg lokalnog turnira, a navečer četiri demo benda', rekao je Thompson za IN magazin.

A sve to kao uvertira za pravu feštu 5. kolovoza, kad će svojim pjesmama publiku razgaliti i sam Thompson. Osim dosad neviđenog vatrometa, tradicionalno će se održati i revijalne nogometne utakmice, najposječenija će vjerojatno biti ona kad će se na travnatom terenu suočiti Prijatelji Čavoglava i ekipa poznatih.

Malo mjesto na rijeci Čikoli na Dan domovinske zahvalnosti posjeti više od 100 tisuća ljudi. Kolone automobila iz pravca Splita i Šibenika duge su i do 15 kilometara, i tako već osmu godinu za redom.