Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

The Second Hand nastupa u subotu 13. ožujka u 21 sat u Oroslavlju u Java clubu - nekadašnjoj kino-dvorani!


The Second Hand Band već dvanaest godina rastura po najpoznatijim zagrebačkim klubovima i svojom glazbom propovijeda još ono malo pravog rokenrola što je ostalo, a ove subote dolazi na najveći stage u okolici Zagreba. The Second Hand nastupa sutra, u subotu 13. ožujka u 21 sat u Oroslavlju u Java clubu - nekadašnjoj kino-dvorani!

Vezani članci Slika nije dostupna Novi singl Slavonia banda uoči velikog koncerta! Slika nije dostupna Japanski boy bend kreće u osvajanje!

The Second Hand Band poznat je po vrhunskoj obradi legendarnih pjesama 'Let's Spend The Night Together', 'With A Little Help From My Friends', i 'Suspicious Minds', a ono najbolje preuzeo je od legendarnih Lynyrd Skynyrda, Bad Companya, Joe Cockera, Roling Stonesa, Elvisa i ostalih kraljeva rock'n'rolla. Trenutno snima svoj prvi album na kojem će se naći probrani rock klasici u The Second Hand obradi, a nakon turneje po jadranskoj obali u planu je i turneja po SAD-u.

U prvim redovima na njihovim koncertima često se mogu vidjeti i najveća imena hrvatske rock scene, a producentsku palicu za njihov prvi album preuzeo je dvostruki dobitnik Porina i poznati producent Majki Dragutin Smokrović - Smokva.
Inače, The Second Hand band možete poslušati u Saxu - Klubu hrvatskih glazbenika gdje su već godinama glavni domaćini subotnjih rock večeri, pa tako i slijedeće subote 20. ožujka. U slučaju da propustite rock spektakl u Oroslavlju, The Second Hand Band vas uvijek ponosno i glasno očekuje u Saxu!