Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kandidatkinja iz 'Operacije trijumf' pokušala si je oduzeti život. Produkcija Emotion ostalima je zabranila davati izjave.


Čelnici produkcijske kuće Emotion koja stoji iza projekta 'Operacija trijumf' zabranili su svim sudionicima u showu davati ikakve izjave i informacije vezane uz nedavni pokušaj samoubojstva Milice Majstorović, lijepe i talentirane pjevačice koja je zbog nesretne ljubavi popila šaku tableta za spavanje i zalila ih alkoholom, piše srpski Alo!

Vezani članci Slika nije dostupna Milica Majstorović ekskluzivno: Nisam pokušala samoubojstvo Slika nije dostupna 'Na Akademiji nisam pronašla ljubav'

'Nadam se da ćete me razumjeti, ali dobio sam poruku da o tome ne smijem govoriti', rekao je Danijel Pavlović, sudionik u showu i Miličin dobar prijatelj. Komentirati Miličin slučaj nije željela/smjela niti PR menadžerica Emotiona Marinela Kvapil, dok Alo!-u nisu ustupili ni broj telefona psihologa koji je sve kandidate prije početka 'Operacije trijumf' detaljno 'ispipao'.

Tko laže - Emotion ili kandidati?

'Čula sam se s njime, on je u inozemstvu i nije upućen u slučaj, tako da ne želi davati nikakve izjave vezane uz događaj', rekla je Marinela koja se pritom nije mogla sjetiti imena psihologa. Novinari srpskog Alo! Marinelu su potom upitali što zna o zabrani davanja izjava sudionika showa.

'Taman posla, nije istina da smo ikome išta zabranili. To su odrasli ljudi i mogu govoriti što žele', rekla je Marinela i time dala misliti tko od njih dvoje ne govori istinu; ona ili Danijel koji tvrdi da su im kontakti s medijima zabranjeni. Kako piše Alo!, zanimljivo je da se nitko od petnaestak kandidata u showu 'Operacija trijumf' do kraja dana niti jednom mediju nije javio na telefon.

>> Zvijezda 'Operacije trijumf' pokušala samoubojstvo!