Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Beogradski profesor pjevanja Mića Pajević, koji je mentorirao kandidate u showu 'Operacija trijumf' osvrnuo se na nedavni pokušaj samoubojstva lijepe Milice Majstorović.


Budući da je Milica tjedne provodila u kući na beogradskom Košutnjaku, gdje su kandidati bili smješteni za vrijeme trajanja showa, i to najčešće u društvu profesora, mogli su se bolje upoznati ne samo u profesionalnom, već i u privatnom okruženju.

Vezani članci Slika nije dostupna Milica Majstorović ekskluzivno: Nisam pokušala samoubojstvo Slika nije dostupna 'Na Akademiji nisam pronašla ljubav'

'Kad sam upoznao Milicu bila je vrlo ambiciozna, ali i pomalo lijena. Činili joj se da će sve moći napraviti preko noći, bez mnogo truda i rada. Mislila je da će je do uspjeha dovesti privlačan fizički izgled, tako da se nije trudila poboljšati svoje inače skromne vokalne mogućnosti. Ona jest ljepuškasta, šarmantna, slatka. Ali, slaba je osoba, nije psihički jaka. Kad sam čuo što joj se dogodilo, nije me iznenadilo', za Alo! je rekao profesor Pejavić te dodao:

'Bilo mi je jasno da će teško u životu nešto postići'

'Milica je bila vrijedna, ali je posvećivala više pažnje koreografiji i fizičkom izgledu nego pjevanju. Nažalost, mislim da joj je netko napunio glavu i uvjerio je da će postati zvijezda. A ona je, inače sklona maštanju i nerealnim željama, a u to povjerovala. Na kraju, kada od toga nije bilo ništa, njezin svijet se urušio'.

Poput Milici bližih osoba tako i profesor smatra da su mladu djevojku prijatelji trebali više podržavati i čini za nju dobro, nego samo tapšati po ramenu. Profesor zaključuje da Milica nije realna, da ne stoji čvrsto s obje noge na zemlji.

'Više puta sam joj rekao da se promijeni, ali me nije slušala. Jednom sam je prilikom zbog pogrešno otpjevanog tona vratio nekoliko puta, a ona je počela plakati, dok su je drugi tješili. Tada sam posvjedočio njezinoj labilnosti i bilo mi je jasno da će u životu teško nešto postići. Ako je suicidna, dovoljno je da joj se nešto ponovno dogodi, ne čak toliko krupno i ponovno će si pokušati nauditi', zaključio je Mića Pejavić.

>> Zvijezda 'Operacije trijumf' pokušala samoubojstvo!

>> Svi moraju šutjeti o Miličinom pokušaju samoubojstva