Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sudionici Supertalenta nižu uspjehe jedan za drugim.


Pobjednik Tihomir briljira u twirlingu, Antonia Dora uskoro bi mogla glumiti u jednoj američkoj dječjoj glazbenoj seriji, a mlada Monika Rogić već naveliko priprema svoj prvi album. Sama piše stihove i glazbu, a uskoro će se u radijskom eteru zavrtjeti njezin prvi singl. Moniku je na Novigradskom proljeću prije nastupa uhvatio naš Davor Garić.

Vezani članci Slika nije dostupna Susan Boyle plaćena 9 tisuća funti po minuti i ide dalje! Slika nije dostupna I Viktorija Novosel zapjevala na Španciru!

Finalisitica Supertalenta Nove TV, Rječanka Monika Rogić na samom je natjecanju pokazala samo jedan svoj talent, vrhunski glas. No ova dvanaestogodišnjakinja u glazbene estradne vode kreće kao kantautorica.

>> Monica Rogić: Prvašići trče za mnom!

>> Imamo posljednje finaliste Supertalenta: Monica Rogić i Sinovi

U trenutcima inspiracije Monika sjeda za svoj kompjutor a riječi pjesama nižu se same od sebe. U petoj brzini, Monika je kada su u pitanju obaveze. Uhvatili smo ju u Novigradu na susretu školske mladeži. Budući je njena kćer tek sedmi razred, mama ko mama Rogić, kaže, prvo škola pa tek onda vanškolske aktivnosti.

Malo manje važnija od škole ali za Moniku vrlo bitna ideja je o samostalnom albumu. Stvar se već odavno maknula od statusa samo ideje, pa Monika na svom prvom albumu već radi na veliko.

Tako mlada a već tako ambiciozna, Monika bez dileme može biti uzor i ogledni primjerak uspješnog školarca koji zna što hoće i kako do toga doći. Za svoju se budućnost zato uopće ne brine. Monika, u to ne sumnjamo ni najmanje. Sretno! Više u prilogu IN magazina!